mandag den 25. februar 2008

Politikkens arnested

Som nævnt er jeg medlem af de Konservative, hvorfor jeg naturligvis deltog i den årlige generalforsamling for Skanderborg vælgerforening. Det var måske ikke den mest velbesøgte generalforsamling, lignede også tordenskjolds soldater der var mødt op!

Men summa summarum, så blev jeg indvalgt i bestyrelsen med mandat til at møde op til såvel storsamlinger som Landsmøde.

Det synes jeg er utroligt spændende. Ikke at jeg vil indtræde i politik - men er det ikke helt fra demokratiets vugge, at de små foreninger og dermed den "gemene" hob, der er med til at påvirke såvel kommunal som landspolitikere? Jeg mener det er vigtigt, at "levebrødspolitikerne" bliver holdt i ørerne og afspejler den politik som vi -borgerne- ønsker.

Hvorfor er jeg konservativ? Jo, en del af forklaringen er her http://www.konservative.dk/Aktuelt/Konservatismen/Sider/Forside.aspx.

Ingen kommentarer: